אם אתם אוהבים עוגות לימון מריר, תאהבו את המתכון הזה. הנה כיצד ניתן להכין עוגת לימון מריר בעצמך:
ראשית, עליך לאסוף את המרכיבים הבאים: 2 כוסות קמח, 1.5 כוסות סוכר, 1 כוס מיץ לימון מריר, 3 ביצים, 1 כוסות שמן, 1 כפית קינמון, 1 כפית סודה לשתייה.
אחרי שאספת את המרכיבים, תוכל להתחיל. בקערה גדולה, מערבבים את כל המרכיבים עד שהם מתמזגים לחלוטין. אז, מחממים תנור ל-180 מעלות צלזיוס ומניחים נייר אפייה בתוך תבנית עגולה.
שפכו את התערובת לתוך התבנית ואפו במשך כ-30-40 דקות, עד שהעוגה מזהיבה ומתייצבת. ניתן לבדוק את זה על ידי דקירה של העוגה בקיסם - אם הקיסם יוצא יבש, העוגה מוכנה.
לאחר שהעוגה נאפתה, יש להשאיר אותה להתקרר לפני שמניחים עליה ציפוי של שוקולית לבנה או חמאת לימון. שימו לב לחכות שהעוגה תתקרר לגמרי לפני שמניחים עליה ציפוי - אחרת הציפוי יימס.
אם אתם אוהבים טעם חומצי יותר, ניתן להוסיף קצת קליפת לימון לבצק, או לרסק כמה לימונים מרירים ולהוסיף אותם לבצק.
עכשיו נותר לכם רק להגיש ולהנות מהעוגה המושלמת שלכם!