איך להכין עוגת סאכר - אתר השאלות והתשובות

שאלות קשורות

0 הצבעות
1 תשובה
שאלה נשאלה ב- 2 ספטמבר, 2023 בקטגוריית מזון ומתכונים על ידי דניאל (3.8k נקודות)
0 הצבעות
1 תשובה
שאלה נשאלה ב- 2 ספטמבר, 2023 בקטגוריית מזון ומתכונים על ידי דניאל (3.8k נקודות)
0 הצבעות
1 תשובה
שאלה נשאלה ב- 2 ספטמבר, 2023 בקטגוריית מזון ומתכונים על ידי דניאל (3.8k נקודות)
0 הצבעות
1 תשובה
שאלה נשאלה ב- 2 ספטמבר, 2023 בקטגוריית מזון ומתכונים על ידי דניאל (3.8k נקודות)
0 הצבעות
1 תשובה
שאלה נשאלה ב- 2 ספטמבר, 2023 בקטגוריית מזון ומתכונים על ידי דניאל (3.8k נקודות)
0 הצבעות
בקטגוריית מזון ומתכונים על ידי (3.8k נקודות)
איך אני מכין עוגת סאכר?

תשובה 1

0 הצבעות
על ידי (3.8k נקודות)
עוגת סאכר היא עוגת שוקולית מסורתית מווינה, אוסטריה. הנה מתכון להכנתה:
ראשית, תצטרך את החומרים הבאים: 6 ביצים, 150 גרם שוקולית מרירה, 150 גרם סוכר, 150 גרם קקאו, 150 גרם חמאה, 150 גרם קמח, חצי כוס דחיסת שזיפים, 200 גרם שוקולית מרירה לציפוי.
תחילה, הפשירו את הביצים לחלמונים ולבנים והכות את הבנים לקצף. מסיסים את השוקולית במים ומערבבים אותה עם החמאה. מוסיפים את החלמונים והסוכר ומערבבים היטב. מוסיפים את הקקאו והקמח ולבסוף מוסיפים את קצף הבנים.
מניחים את התערובת בתוך תבנית משומנת ומניחים בתוך התנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 45 דקות.
אחרי שהעוגה מוכנה, מניחים דחיסת שזיפים מעל פניה ומחממים את השוקולית המרירה לציפוי. מציפים את העוגה בשוקולית ומתן לה להתקרר.
עוגת הסאכר מוכנה להגשה. תהליך זה יכול להיראות קשה, אך התוצאה הטעימה שווה את המאמץ.
צוות האתר אינו אחראי לתכנים
...