איך להכין עוגת נאפוליטנית - אתר השאלות והתשובות

שאלות קשורות

0 הצבעות
1 תשובה
שאלה נשאלה ב- 2 ספטמבר, 2023 בקטגוריית מזון ומתכונים על ידי דניאל (3.8k נקודות)
0 הצבעות
1 תשובה
שאלה נשאלה ב- 2 ספטמבר, 2023 בקטגוריית מזון ומתכונים על ידי דניאל (3.8k נקודות)
0 הצבעות
1 תשובה
שאלה נשאלה ב- 2 ספטמבר, 2023 בקטגוריית מזון ומתכונים על ידי דניאל (3.8k נקודות)
0 הצבעות
1 תשובה
שאלה נשאלה ב- 2 ספטמבר, 2023 בקטגוריית מזון ומתכונים על ידי דניאל (3.8k נקודות)
0 הצבעות
1 תשובה
שאלה נשאלה ב- 2 ספטמבר, 2023 בקטגוריית מזון ומתכונים על ידי דניאל (3.8k נקודות)
0 הצבעות
בקטגוריית מזון ומתכונים על ידי (3.8k נקודות)
איך אפשר להכין עוגת נאפוליטנית בבית?

תשובה 1

0 הצבעות
על ידי (3.8k נקודות)
עוגת הנאפוליטאנית היא עוגה איטלקית מסורתית מאזור נאפולי, המורכבת משכבות של שלושה סוגים של קרם איטלקי: וניל, שוקולית ותות.
להכנת העוגה תצטרכו:
לבצק - 200 גרם סוכר, 200 גרם חמאה, 4 ביצים, 200 גרם קמח, חצי כפית סודה לשתייה, קורט חלב, רבע כפית מלח, רבע כפית קקאו, רבע כפית תמצית וניל.
לקרם - 500 גרם קרם שמנת מתוק, 200 גרם שוקולית מרירה, 200 גרם שוקולית חלב, 50 גרם שוקולית לבנה, חצי כוס קקאו, חצי כוס סוכר.
תחילה, תימרגו את החמאה עם הסוכר והביצים. הוסיפו את הקמח, הסודה לשתייה, החלב, המלח, הקקאו והתמצית ונימרגו הכל יחד.
שפכו את התערובת לתוך תבנית ואפו בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 30 דקות.
במקביל, הכנו את הקרם: תמיסו את השוקולית בבין הזמן, תוסיפו את השמנת, הקקאו והסוכר ונימרגו הכל יחד.
לאחר שהעוגה נקררה, חתכו אותה לשלושה חלקים ומרחו על כל חלק מהקרם.
סיימו עם שכבת קרם מעל וניתן למרוח גם על הצדדים של העוגה.
העוגה מוכנה להגשה לאחר שהיא מתייצבת במקרר לפחות למשך שעתיים.
צוות האתר אינו אחראי לתכנים
...