העוגת קרם בוסטון המפוארת היא עוגת ספוגה עם קרם וניל וציפוי שוקולית. להלן המרכיבים וההוראות:
ראשית, המרכיבים: לעוגת הספוגה תצטרך 1 כוס קמח, 1 כוס סוכר, 4 ביצים, תקיעה אחת של בייקינג פאודר וקמצוץ מלח. לקרם הוניל: 2 כוסות חלב, 4 ביצים, חצי כוס סוכר וכף של תמצית וניל. לציפוי שוקולית: 200 גרם שוקולית מרירה, חצי כוס שמנת מתוקה.
כעת, הכנת העוגה: מחממים תנור ל-180 מעלות. מניחים נייר אפייה בתחתית תבנית עגולה. מערבבים בקערה את הקמח, הסוכר, הביצים, תקיעת הבייקינג פאודר והמלח ואז מניחים בתבנית ואופים למשך 30 דקות.
במהלך האפייה, הכנת הקרם: מחממים את החלב בסיר, מוסיפים את הסוכר והביצים ומבשלים עד שהתערובת מתעבה. מוסיפים את תמצית הווניל ומערבבים. מניחים את הקרם על העוגה המוכנה.
לבסוף, הכנת הציפוי: ממיסים את השוקולית במיקרו, מוסיפים את השמנת ומערבבים. מניחים את הציפוי על הקרם. העוגה מוכנה להגשה לאחר שהיא מתקררת. עוגת הקרם בוסטון שלכם מוכנה! בתיאבון!