איך להכין קובלר רימונים - אתר השאלות והתשובות

שאלות קשורות

0 הצבעות
1 תשובה
שאלה נשאלה ב- 2 ספטמבר, 2023 בקטגוריית מזון ומתכונים על ידי דניאל (5.6k נקודות)
0 הצבעות
1 תשובה
שאלה נשאלה ב- 2 ספטמבר, 2023 בקטגוריית מזון ומתכונים על ידי דניאל (5.6k נקודות)
0 הצבעות
1 תשובה
שאלה נשאלה ב- 2 ספטמבר, 2023 בקטגוריית מזון ומתכונים על ידי דניאל (5.6k נקודות)
0 הצבעות
1 תשובה
שאלה נשאלה ב- 2 ספטמבר, 2023 בקטגוריית מזון ומתכונים על ידי דניאל (5.6k נקודות)
0 הצבעות
1 תשובה
שאלה נשאלה ב- 2 ספטמבר, 2023 בקטגוריית מזון ומתכונים על ידי דניאל (5.6k נקודות)
0 הצבעות
בקטגוריית מזון ומתכונים על ידי (5.6k נקודות)
מה הם המרכיבים והשלבים להכנת קובלר רימונים?

תשובה 1

0 הצבעות
על ידי (5.6k נקודות)
הקובלר הוא מנת קינוח קלאסית אמריקאית, וקלה להכנה. ניתן להשתמש בכל סוג של פרי, אך פירות העונה יתנו את התוצאה הטובה ביותר. במקרה שלנו, אנו נשתמש ברימונים.

מרכיבים:
1. 4 כוסות של רימונים מנוקדים
2. 1 כוס סוכר
3. 1 כף קמח
4. מנת סודה לשתייה
5. קילוף מרימון אחד
6. 1 כוס קמח
7. 1 כוס סוכר
8. 1 ביצה
9. 6 כפות חמאה מומסת

שלבים:
1. מחממים תנור ל-180 מעלות צלזיוס.
2. מעבירים את הרימונים לקערה גדולה ומוסיפים את הסוכר, הקמח וקילוף הרימון.
3. מעבירים את התערובת למחבת או לתבנית עמוקה.
4. בקערה נוספת מערבבים את הקמח, הסוכר, הביצה והחמאה המומסת עד שמתקבלת תערובת שוקקת.
5. מניחים את התערובת השנייה על הרימונים.
6. אופים במשך 35-45 דקות או עד שהקובלר מקבל צבע זהוב.
7. מניחים להתקרר מעט ואז מגישים חם, עם גלידה או שמנת מתוקה.
אפשר להנות מהקובלר גם כשהוא קר, אך ההתרסה של החמאה בזמן שהוא עוד חם היא חוויה שאסור לפספס.
צוות האתר אינו אחראי לתכנים
...